Houten Chaos! 20 Februari

Voor al je normale zaken
Plaats reactie
HoutenChaos
Berichten: 15
Lid geworden op: do feb 11, 2016 1:39 pm

Houten Chaos! 20 Februari

Bericht door HoutenChaos » do feb 11, 2016 1:58 pm

In de oude zaal van het welbekende Houten Deathfest zullen komende week zaterdag(20 Februari) drie opkomende Nederlandse bandjes staan: Deamension, Eternal Mortification en Morvigor. De organisators Ot van Jaarsveld en Koen Vermeulen wouden graag meer metal in Houten en met hulp van JC Enter hebben we drie bands geregeld. Hier volgt wat informatie over de bands die komen spelen:

19.00 (Doors open)
20.00 Deamension
21.00 Eternal Mortification
22.00 Morvigor

MORVIGOR (NL Black/Death)
Als headliner spelen de mannen van Morvigor. Ook al worden ze door meesten omschreven als Black/Death metal, ze hebben een hoop verschillende invloeden. Naast brute riffs en up tempo drums, zijn er ook wat down tempo stukken die zelfs wat weghebben van oude hardrock. Zo is er voor ieder dus wel wat wils. De band is in 2011 opgericht door gitarist Sytze Andringa en bassist Evio Paauw, niet veel later kwamen daar ook zanger Jesse Peetoom, drummer Brendan Duffy en tweede gitarist Stefan van Delft bij. De heren hebben in 2014 hun eerste album ' A Tale of Suffering' uitgebracht. Dit album is ook zeker het luisteren waard.

ETERNAL MORTIFICATION (NL Death)

Eternal Mortification is een Rotterdamse death metal band die al sinds 2014 met groeiend succes bekender wordt in de metal scene. Hun sound heeft een lekkere oldschool feel, iets waar de gemiddelde death metalfan wel waarde aan zal hechten. De mannen hebben ook net hun nieuwe EP uitgebracht, ' Awakening of the Dead'. Deze EP is ook zeer gewardeerd in de metal scene. Mis ze dus niet!

DEAMENSION (NL Melodic Death/Thrash/Black)

Het Hoofdorpse Deamension is een gave mix van Thrash, Death en Black metal elementen. Ze hebben een vrij uniek geluid wat je niet iedere dag tegenkomt. Ze hebben nu al een demo song gereleased en wat liveshows achter de rug. Zij spelen met 1 doel voor ogen: "To conquer every metal heart with an agressive and dark metal sound." Een doel wat met hun muziek zeker behaald kan worden!

Het Jongerencentrum is goed te bereiken met de trein en bus. Het adres is: Hefbrug 1, 3991 LB Houten
'
Entree: 5,- Tot zaterdag 20 februari [headbang]

Plaats reactie