Apolarity zoekt gitarist!

Wil je wat verkopen, of zoek je juist een plaat?
Of zoek je bandleden? Hier kan je het vragen.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
thomaster87
Berichten: 1867
Lid geworden op: wo jan 19, 2005 7:16 pm
Locatie: Huissen
Contacteer:

Apolarity zoekt gitarist!

Bericht door thomaster87 » do feb 20, 2014 8:59 pm

Apolarity zoekt gitarist!

Hallo! Wij zijn Apolarity, een progressieve rockband uit omgeving Arnhem-Ede. Om onze band te versterken zijn wij op zoek naar een creatieve gitarist, omdat onze vorige gitarist is verhuisd.

Onze muziek tot dusverre valt een beetje te omschrijven als progressieve/alternatieve rock met een atmosferische inslag. We schuwen het experiment niet, zijn niet te beroerd om akoestisch te spelen en ook niet om het pedaal even in te trappen. We werken aan eigen nummers en proberen daarbij om onze eigen sound te zoeken. Invloeden zijn onder andere Pink Floyd, Anathema, Marillion, Porcupine Tree, Radiohead, A Perfect Circle, Gazpacho, Deadsy. Samples van eigen (studio)werk zijn te horen op:

Wij zijn Thomas (26, synths/gitaar) en Paul (22, bas/gitaar) en hebben beide al de nodige muzikale ervaring. We willen zo snel mogelijk weer als gehele band aan de slag (dus ook met een drummer en zang) en de oefenruimte in. We zijn op het moment vooral bezig met studio-opnames, maar het uiteindelijke doel is vooral ook het schrijven van goede nummers om live te spelen. Waarvoor jouw inbreng ook van harte welkom is!

We zoeken iemand die creatief en open-minded is. Verder ben je serieus, kun je wekelijks oefenen, heb je eigen gear, kom je afspraken na en ben je bereid tot reizen. Assertiviteit, band-ervaring, het kunnen schrijven van nummers en eventueel kunnen zingen zijn een pré maar geen vereiste. Motivatie des te meer!

We hebben al wat eigen materiaal, maar we bieden ook ruimte voor jouw inbreng en willen graag samen aan nieuwe nummers werken. Overleg/communicatie is belangrijk en we willen serieus werken richting optredens en een demo.

Spreekt dit alles je aan, aarzel dan niet om te reageren en stuur een mailtje naar thomas.mattijssen@gmail.com.

Tot snel!

Thomas en Paul
...en het geld hebben we lekker toch gehad!

Plaats reactie