Askara (CH)

Jouw band, andere bands .. alles kun je hier kwijt
Plaats reactie
Desert Rose
Berichten: 11
Lid geworden op: di feb 23, 2016 12:35 am

Askara (CH)

Bericht door Desert Rose » ma mar 18, 2019 2:57 pm

Askara tekent deal bij Desert Rose Agency

De Zwitserse melodic gothic-rock band Askara heeft een deal getekend bij Desert Rose Agency. Deze Nederlandse agency zal de band exclusief vertegenwoordigen in Nederland en België alsmede niet-exclusief in de rest van Europa.

Askara timmerde de voorbije jaren vooral in Zwitserland hard aan de weg. Afgelopen september maakte Europa kennis met de band, toen Askara als support met Sleeping Romance door Duitsland, Nederland en België trok. De Zwitsers vielen daarbij in de smaak en de samenwerking met Desert Rose Agency is een logisch vervolg om dit succes verder uit te bouwen.

Bandleider Elia Schmidt is enthousiast over de samenwerking met Desert Rose Agency. ,,Dankzij deze krachtige partner keert de band terug naar de podia in Nederland en België. Wij hopen met bestaande en nieuwe fans atmosferische maar ook gitaargeoriënteerde live-shows te beleven.'' In het voorjaar worden de eerste data bekend gemaakt als eerste resultaat van de krachtenbundeling.

Desert Rose Agency is een klein, onafhankelijk bookingsagency. Onder de bands die hierbij zijn aangesloten bevinden zich namen als Theocracy (USA), Sleeping Romance (ITA), Morgarten (CH), Within Silence (SK) en Leonov (NO). Ook zette de agency Europese tours op voor bijvoorbeeld Wind Rose (ITA), Welicoruss (RUS), Nightland (ITA) en Undawn (NL).

Video: https://www.youtube.com/watch?v=sPzFwmMCSLU

Plaats reactie