Scum Katwijk Thrash Metal Fest // Zaterdag 18 Mei 2019

Hier kan je alles kwijt over concerten en festivals.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Scream Bloody
Berichten: 34
Lid geworden op: wo mei 09, 2012 10:10 am
Contacteer:

Scum Katwijk Thrash Metal Fest // Zaterdag 18 Mei 2019

Bericht door Scream Bloody » wo mei 15, 2019 12:25 pm

Scream Bloody Scum 6.66 / Scum Katwijk 18 mei

Aanstaande zaterdag keren we terug in de tijd met een ouderwetse “thrash with class” avond in de legendarische Scum te Katwijk in het kader van Scream Bloody Scum editie 6.66. De organisatie heeft een fraai internationaal programma in elkaar gedraaid.

Als opener fungeren de jonge honden van Witchfukker die blackened speed metal spelen in het straatje van Slaughter Lord, Sadistik Exekution en aanverwante acts. Vervolgens zal het Duitse Ruhrpott Underground met in de line-up o.a. de zoons van Kreator drummer Ventor en ex-Sodom gitarist Bernemann je oorsmeer op je denim en leather jasje laten druipen met Metallica en Sodom covers. Beide trotste papa’s zullen overigens aanwezig zijn om hun kroost aan te moedigen!

Hou je van smeerpijperij? Dan zit je met het hoofdstedelijke Destructo meer dan gebeiteld. Hun bandnaam is een eerbetoon aan Braziliaanse bands als Sarcofago, Holocausto en Vulcano. De volgende band op de bill is de Franse act Sacrifizer, dat vorig jaar opzien baarde met hun CDemo ‘Night Of The Razors’. Liefhebbers van groepen als Stälker, Evil Invaders en Vulture (D) voelen inmiddels aan hun water dat ze dit voor geen goud willen missen!

Ook de volgende groep is een aanrader, te weten Unholy Lust uit Californië, U.S.A. Fans van Possessed en Sadistic Intent zullen een vochtige slip krijgen bij het beluisteren van hun ‘Humanity And Its End’ EP die eind 2018 uitkwam via Iron Pegasus Records.

Als één na laatste op het programma staat Destroy Them geprogrammeerd. Dit is een old school thrash band uit Duitsland met een andere zoon van Ventor in de gelederen (papa komt aan zijn trekken deze avond!) en de ex-gitarist van Exarsis en Suicidal Angels.

De hoofdact van deze avond mogen we van het management niet bij naam noemen en is dan ook aangekondigd als "A very special Teutonic bonus act". We zullen toch proberen een tipje van de sluier op te lichten, want dit is de eerste en meteen ook de laatste keer dat dit gezelschap gaat optreden, dus dit wil je niet missen. Het betreft namelijk een Duitse gelegenheidsformatie bestaande uit vaders die eerder deze dag hun zoons kwamen aanmoedigen. Op verzoek van de organisatie komen zij een handjevol Teutoonse thrash klassiekers te berde brengen. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben, want dit optreden is bij voorbaat al legendarisch!

Scream Bloody Scum editie 6.66 is misschien niet een festival met de grootste namen maar zal thrash fans jong en oud in vervoering brengen. Voor meer informatie zie het evenement https://www.facebook.com/events/2063777650366478/

Delen wordt gewaardeerd!

Tijdschema onder gebruikelijk voorbehoud:

16:30 open
17:00 WitchFukker (NLD / ENG)
17:45 The Ruhrpott Underground (GER)
18:30 Destructo (NLD)
19:15 Sacrifizer (FRA)
20:15 Unholy Lust (USA)
21:20 Destroy Them (GER)
22:20 Very, very, very SPECIAL bonus act consisting of original THRASH veterans!! (GER)

Afbeelding
fotos delen

Plaats reactie