14 juni 2008 Metalmere HeadRock Festival

Hier kan je alles kwijt over concerten en festivals.
Plaats reactie
Julia
Berichten: 1
Lid geworden op: zo jul 15, 2007 10:30 am
Contacteer:

14 juni 2008 Metalmere HeadRock Festival

Bericht door Julia » ma apr 28, 2008 2:13 pm

Afbeelding
Met Metalmere Headrock heeft Almere een metal festival van formaat. Met de grootste en hardste line-up ooit in De Meester zal Almere op zijn grondvesten schudden!

Fake freedom
Overtuigend winnaar van Battle sCoolbands Flevoland. De Lelystadse Fake Freedom (voorheen UNTITLED) hebben o.a samen met bands als VanKatoen gespeelt. Juryleden Jacob Streefkerk ( gitarist van Intwine) en programmeur Jaapi Roelofs (Poppodium 013 in Tilburg) roemden de winnaars om hun ‘Enthousiaste en overtuigende gitaargeluid. Een band met veel energie en interactie tussen het publiek.’ ‘keiharde klereherrie’ zoals zij het zelf noemen.

Tribal spirits
Met een behoorlijk repertoire op zak zijn Alwin (Vocals), Jory (Lead Guitar), Daan (Drums), Wesley (Guitar) and Niels (Bass) de zalen van Nederland and beyond aan het bestormen. Een ruige en melodische sound met snelle gitaarriffs, stevige drumpartijen en herkenbare vocalen. Door ons vertaald als: Heavy Thrash Metal.

http://www.tribalspirits.nl/
http://www.myspace.com/tribalspirits

A New Hope
Met bandleden bekend uit Sesame stress, Kodama en sunfiresouls. Hun roots liggen in de post-hardcore en metalcore, hiermee heeft A New Hope een nieuwe sound ontwikkelt. Het resultaat: Furious New School Hardcore.

http://www.anewhope.nl/
http://www.myspace.com/listentoanewhope

F.R.E.U.D.
Deze band staat bekend om hun energieke sound en liveshows. Met de nieuwe plaat For Reality Ends Upon Death krijgt de band daverende kritieken van o.a. Oor, Aardschok, Rocktribune, LiveXS en Fret.

“Een mix van groovende nu-metal met moderne metalcore-ingrediënten. Denk aan Bloodsimple en Disturbed, alleen wat subtieler en intelligenter (ze heten uiteindelijk Freud, he?)”. Oor Magazine

http://www.freudrocks.com
http://www.myspace.com/freudrockz

Blindsight
Een band die, een niet ontkenbaar, goede liveshow speelt! Deze band heeft shows gespeeld met bands als Within Temptation, Kane, de succesvolle Amerikaanse band Avenged Sevenfold, The Black Dahlia Murder, Hatebreed, Born from pain etc.

Daarnaast waren zij headliners voor de succesvolle Choose your Weapon Tour. Na het bevrijdingsfestival Almere 2005 komen ze terug om het dak eraf te knallen.

http://www.blindsight.nl/
http://www.myspace.com/blindsightmetal

Magnacult
Met een opvallend geluid verovert Magnacult Nederland en zelfs landen buiten de grens! Met Tom en D.´s thrashende gitaren, bassist Spit (DEMIA) low-end bass, drummer Bionic´s overweldigende talent en de brute, in-your-face stem van Sebastiaan (FLUFF) is het niet vreemd dat deze band samen met Ill NIno en Devildriver tourden door Europa.

http://www.magnacult.com/
http://www.myspace.com/magnacult

Forcefeed
Forcefeed, een band die door de US heeft getourt en samen met bands als Bloodsimple en American Headcharge heeft gespeelt. Op dit moment zijn ze met producer Jochem Jacobs (Textures) in de studio, druk bezig om een nieuwe plaat op te nemen. Tussen het opnemen door, komen ze METALmere wakker schudden !

“Loud, proud and guaranteed to rock the crowd." Metal Hammer (UK)

http://www.myspace.com/forcefeedband


Voorverkoop start zaterdag 12 april via:

www.demeesteralmere.nl, Platenhuis ’t Oor (Stad) en Boekhandel de Plantage (Haven)

Aanvang 19:00 // Entree: € 5,-

http://www.myspace.com/metalmere
Alles Was Ensteht, Ist Wert Zum Grunde Zu Gehen.

Maerten
Berichten: 178
Lid geworden op: di jan 20, 2004 12:00 pm
Locatie: Almere
Contacteer:

Bericht door Maerten » do jun 12, 2008 7:58 am

Komende zaterdag al!

Ik heb helaas wat anders, maar mocht ik nog bijtijds terugkeren in Almere, dan kom ik nog wel even koekeloeren.

En nu maar hopen op meer publiek, zodat dit soort dingen vaker plaats kunnen vinden in Almere.

(ohja, en een bumpje dus :oops: )

Plaats reactie