do 4 februari 2010 Anneke van Giersbergen@Atak (Saxion Zaal)

Hier kan je alles kwijt over concerten en festivals.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Napo
Berichten: 170
Lid geworden op: di nov 01, 2005 4:37 pm
Locatie: Enschede
Contacteer:

do 4 februari 2010 Anneke van Giersbergen@Atak (Saxion Zaal)

Bericht door Napo » ma nov 16, 2009 2:35 pm

Anneke van Giersbergen & Agua de Annique
"Waren het op Air vooral de wat donkere composities die opvielen en de muziek nog wist te linken met die van The Gathering, op In Your Room zijn het vooral de catchy refreintjes die de aandacht trekken. Naar eigen zeggen is de aanleiding voor het afleveren van deze - ja toch wel - poppy plaat het feit dat Van Giersbergen momenteel wat lichter in het leven staat."(bron: fileunder.nl)

"De complete tweeënveertig minuten genieten we van alles dat voorbij komt. Het vrolijke, het droevige en al wat daar tussen schemert. Het is niet zomaar een album gevuld met wat we reeds van haar kennen, nee, Anneke blijft experimenteren en uitproberen. ‘In Your Room’ is dan misschien wat meer poppy dan verwacht, maar zeker wel op zo’n manier dat het toch heel duidelijk Anneke van Giersbergen's stempel draagt." (bron: musicfrom.nl)

Na 13 jaar als frontvrouw van The Gathering in de weer te zijn geweest startte Anneke van Giersbergen onder de artiestennaam Agua de Annique enkele jaren terug haar solo carriere. Dit bleef wereldwijd niet onopgemerkt en inmiddels is Agua de Annique een wereldartiest!

Zalen: Saxion Zaal
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Genre: Alternatief
Ticket: €14,00
Aan de deur: €16,00
Prijzen zijn exclusief € 1,00 servicekosten

http://www.atak.nl/agenda/1109/
http://www.aguadeannique.com/

Plaats reactie