Kutschurft, TMDC, Massive Assault, Grindpad 17 jun @ De Kade

Hier kan je alles kwijt over concerten en festivals.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
grindmasterflesh
Berichten: 475
Lid geworden op: do nov 18, 2004 1:16 pm
Contacteer:

Kutschurft, TMDC, Massive Assault, Grindpad 17 jun @ De Kade

Bericht door grindmasterflesh » wo apr 20, 2011 11:27 am

Vrijdag 17 juni
Aanvang: 21:00
€ 10,- / € 8,- (vvk)
www.kade.nl


Kutschurft

De smerigste band van Nederland is weer terug! Na hun vorige optreden in de Kade is het maar afwachten of ze het wel overleven, de vorige was immers de inluiding van een doodse stilte. De mannen zijn echter weer gevonden en hebben in het diepste geheim gewerkt aan nieuw materiaal. De nieuwe plaat “over smaak valt niet te fisten” zit weer boordevol ranzigheid met titels als “Smegma niets meer” en “Kebab Yum”, moet het wel weer goed zitten. Natuurlijk zullen klassiekers als “Metal is een mannensport” en “Rugmergtering” vast niet vergeten worden. Mis het niet, want je weet nooit wanneer ze weer verdwijnen!

The Monolith Deathcult

The Monolith Deathcult is niet een standaard death metal band, naast dat ze muzikaal hun mannetje staan doen ze dat ook zeker verbaal. Met het geweldige Triumvirate is the Monolith Deathcult een kracht om rekening mee te houden. Wellicht zal er vanavond een nieuw nummer passeren. Verwacht in ieder geval een genadeloos en meedogenloos optreden van de heren.

Massive Assault

Deze old school death metal machine is niet meer weg te denken uit de Nederlandse metal scene. Met net de nieuwe EP genaamd “Slayer” op zak laten ze horen nog lang niet weg te zijn. Ook zit er dit jaar een nieuwe full lenght aan te komen, reden te meer om ze live te aanschouwen. Naast het feit dat ze sterke platen uitbrengen zijn ze live ook een energieke ervaring om mee te maken.
“The old school style Death Metal machine with the energetic freshness from Hardcore Punk” zoals de band zelf zegt en daar sluiten wij ons geheel bij aan!

Grindpad

Grindpad is snel, meedogenloos, smerig, gemeen en bovendien snoeihard. Met een brullende frontman, warp-speed drums en een strakke en enorme muur van gitaren en bas, levert Grindpad een overweldigende dodelijke dosis death- en thrashmetal, zoals die bedoeld is.
www.facebook.com/Dirty.Bird.Recording.Studio for recording, mixing, mastering for CD & vinyl, re-amping, drumediting

Gebruikersavatar
fetuskiller
Berichten: 14316
Lid geworden op: di sep 23, 2003 12:24 pm
Locatie: Amersfoort
Contacteer:

Re: Kutschurft, TMDC, Massive Assault, Grindpad 17 jun @ De

Bericht door fetuskiller » wo apr 20, 2011 11:34 am

Open Your Closed Mind, Close Your Open Mouth!

Last.fm

Plaats reactie