Headville Headbangers, 1 december in Duycker, Hoofddorp

Hier kan je alles kwijt over concerten en festivals.
Plaats reactie
Duycker
Berichten: 38
Lid geworden op: wo feb 16, 2011 1:28 pm
Locatie: Hoofddorp
Contacteer:

Headville Headbangers, 1 december in Duycker, Hoofddorp

Bericht door Duycker » wo nov 28, 2012 1:00 pm

Deze zaterdag kan je een avond headbangen op keiharde Metal! Met Ethereal, The Charm The Fury, State of Negation en 3rd Machine word het gegarandeerd stampen. Dus gooi je haar maar los, trek je kisten aan en kom een avondje lekker headbangen op de vetste Nederlandse Metalbands.

Ethereal
Ethereal brengt je een orkaan van muziek die de zaal op zijn grondvesten doet trillen. Zij combineren complexe Scandinavische Metal met de brute kracht van de Amerikaanse Metalcore tot een overdonderend geheel. Deze band won in één jaar tijd zowel de Rob Acda Award als de Grote Prijs van Nederland. Na deze veelbelovende start zijn zij hard aan de weg aan het timmeren en hun naam aan het vestigen in de wereld.

The Charm The Fury
De band is afkomstig uit Amsterdam en speelt harde metalcore. Zij hebben een unieke kijk op dit genre en staat bekend om haar chaotische maar toch melodieuze tracks. Deze vijfkoppige formatie timmert sinds september 2010 aan de weg. Zij hebben al gespeeld op Groezrock en onlangs is hun debuutalbum ‘The Social Meltdown’ verschenen. Niet geheel gewoon is dat deze band female fronted is, Caroline heeft een strot die Sabina Classen en Angela Cossow doen verbleken.

Line up:
Ethereal
3rd Machine
The Charm The Fury
State of Negation

Plaats reactie