Sad Iron zoekt drummer

Wil je wat verkopen, of zoek je juist een plaat?
Of zoek je bandleden? Hier kan je het vragen.
Plaats reactie
Sad_Iron
Berichten: 1
Lid geworden op: di sep 25, 2018 11:28 pm
Locatie: Hoorn
Contacteer:

Sad Iron zoekt drummer

Bericht door Sad_Iron » di sep 25, 2018 11:43 pm

PER HEDEN IS SAD IRON OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE DRUMMER!!

Sad Iron is een speed-metal band die in 1979 is opgericht en in 2019 dus 40 jaar bestaat! Met het 40-jarig bestaan komt er een nieuwe plaat uit en zullen we deze uiteraard met veel optredens gaan promoten!

Per heden zijn we daarom op zoek naar een drummer die deze optredens met ons wil doen.

Van oorsprong komt de band uit Hoorn, maar we zijn zeer flexibel als het gaat om verplaatsen naar een andere locatie om te oefenen en ook de dag van repetitie kunnen we samen afspreken. Laat afstand dus geen reden zijn om niet te reageren!

Wij zoeken een drummer die zijn mannetje (of vrouwtje) staat achter het drumstel, die goed overweg kan met het dubbele bas pedaal en ervaring heeft in zowel het spelen in een band als op het podium.

Qua drumwerk zijn we erg flexibel en staan we altijd open voor andere ideeën. Als drummer kun je dus volledig je eigen ding doen en de nummers naar je eigen hand zetten!

Meer info over de band en live opnames kun je vinden op http://www.sadironmetal.com en https://www.facebook.com/sadironmetal/

Als dit je aanspreekt reageer dan hier of via info@sadironmetal.com. Als je twijfelt of nog vragen hebt neem gewoon even contact op, er is veel bespreekbaar!

Sad Iron - We Play To Kill!!

Plaats reactie